Керівництво Київської облради влаштувало новорічний шабаш прямо на робочих місцях

В Київській обласній раді черговий скандал із побиттям та алкоголем.

Про це повідомляє Інформатор.

Правоохоронці вилучили записи відеокамер, на яких видно, що на 7 поверсі адмін будівлі в одному з кабінетів святкували переддень нового року.

Як відомо, закон забороняє розпиття алкогольних напоїв в адміністративних закладах та ще у депутатами різних рівнів.

Утім, як видно, на столах помічниці лідера Слуг народу Поляруша розкладають фермерське сало, а лідер фракції «За майбутнє» в облраді Ярослав Добрянський розливає дороговартісне шампанське Moët. Червона та чорна ікра, трюфелі, м’ясо новозеландського ягняти зробили свою справу — депутати розслабились і перейшли на особисті образи. Олександр Поляруш згадав екс-голові облради Олександру Склярову, як той збирався його зняти. Ярослав Москаленко виказував незадоволення роботою голови облради Наталії Гунько. Врешті-решт виникла потасовка, депутати почали погрожувати один одному фізичною розправою, в хід пішли столові прибори.

Та щоб якось примирити сторони, виступив Москаленко. Піднявши обидві руки, він спробував заспокоїти панство, зазначивши, що у всіх конфліктах в області винне вище керівництво Слуг народу в області -Андрій Мотовиловець, який «не приділяє достатньої уваги партійним зносинам, ігнорує корпоративи та виявляє цікавість лише до бюджетних грошей, і зовсім не виконує функцію партійного лідера». Всі погодились, допили шампанське та поїхали в ресторанний комплекс «Канзас», який належить депутату облради від Слуг народу Сергію Левченку, продовжувати святкування прийдешнього Нового року.

В цей же день не відбулась сесія облради, бо не з’явилась фракція Європейської солідарності. Відтак, деякі громади пішли в новорічні та різдвяні свята без копійки грошей. Тим часом лідери «За майбутнє» та «Слуг народу» випивали дороге шампанське, заїдали все це червоною ікрою та на п’яну голову вирішували, як дерибанити залишки обласного майна.

Оцінку таким діям обласних політиків найближчим часом дадуть правоохоронні органи.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x