путін лягає під скальпель: відомі подробиці майбутньої операції, – ЗМІ

Кремлівський «фюрер» готується до операції, яка має відбутися найближчими днями. Численні експерти переконані, що рак, на який хворіє путін, прогресує, і це сильно відбивається на зовнішньому вигляді диктатора.

Минулого тижня з’явилися нові подробиці про те, що у путіна начебто рак крові. Про це розповів олігарх, який має тісні зв’язки із Кремлем, – інформує ТСН. 

Раніше повідомлялося, що на час операції кремлівський лідер тимчасово (але це не точно) передасть владу ексочільникові ФСБ миколі патрушеву, який візьме на себе керування країною-агресоркою.

Телеграм-канал GENERALL SVR розсекретив деякі подробиці підготовки до операції. Як пише канал, попередню підготовку інформаційного простору на час відсутності путіна завершено.

«Підготовлені свіжі «консерви» з короткими виступами президента, відео участі путіна у нарадах, реакція на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення та осуд різних процесів і діячів. За оцінками організаторів «прикриття», заготовок має вистачити мінімум на десять днів. Попри те, що лікарі прогнозують відновлення до стану, коли можна буде показати напівтруп публіці – від двох до п’яти днів, організатори вирішили перестрахуватися. Пересування президента в разі потреби імітуватиме один із двох дублерів, також підготовлено можливість «проходу» дублера перед публікою», – пише блогер.

Також розкрито деякі подробиці самої операції путіна. Відомо, що вона відбудеться найближчими днями, але точна дата через заходи безпеки не називається. Дивує й обраний час – від 1:00 до 2:00 ночі, хоча цілком можливо, він теж неточний. Персонал у клініці, де проводитимуть операцію, починає чергування вже від сьогодні. Кажуть, лікарі б’ють на сполох, адже відкладати більше нікуди. Серед медиків винятково російські спеціалісти, усі пройшли багаторівневу перевірку. Вони ж обіцяють Путіну якнайшвидше відновлення. Щоправда, будьмо чесні, цього бажають далеко не всі, а багато хто б з радістю прочитав подробиці смерті диктатора, а разом з ним і його режиму, в некролозі.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x