«Це як «тисяча Зеленського»»: у Львові стендап-комік невдало пожартував про виплати рідним загиблих захисників (відео)

У Львові нещодавно пройшов стендап-концерт, де один з гумористів невдало пожартував про ЗСУ та компенсацію рідним загиблих. Він вже записав відео з вибаченнями й поясненням.

Про це пише 24 канал.

Ведучий та гуморист Олег Грюндік виступив на заході Stand Up STREAM у львівському клубі-бомбосховищі СULT Comedy Hall. Однак не всі його жарти сприйняла публіка.

Під час виступу Олег Грюндік порівняв компенсації сім’ям загиблих українських захисників з «тисячею Зеленського», яку давали за вакцинацію.

«Сім’ям загиблих воїнів ЗСУ компенсують 15 мільйонів гривень, чи чули таке? А ви знаєте, що їх можна витратити лише на книги, кінотеатри, спортзал», – сказав комік.

Згодом Олег запитав в одної з глядачок, чому вона приїхала до Львова з Харкова: «Ви з Харкова, а що тут робите? Щось сталось в Харкові? Настрій мали такий приїхати, чи що?».

Наприкінці виступу Грюндік згадав ще один «жарт» і назвав тероборону «терористичною обороною», але одразу ж вибачився.

Хоч деякі глядачі у залі сміялись з цих жартів, у коментарях під відео із запису не всі схвалюють виступ гумориста:

  •     «Вислів Грюндіка про ЗСУ зараз дуже недоречний!»;
  •     «Жарт про ЗСУшників – дно. Автору треба було виписати ср*ча і тим самим закінчити виступ»;
  •     «Жарт про загиблих бійців ЗСУ і компенсацію це що було? Ви серйозно?»;
  •     «Олегу Грюндіку з жартом «про померлих ЗСУшників (його слова) та півтора мільйона гривень треба було начистити помийний писок прямо в залі».

Отримавши хвилю хейту, Олег Грюндік записав відео на своїй сторінці, де вибачився перед глядачами.

«В інтернеті зараз шериться відео з мого стендап-виступу, де я жартую про обмеженість, можливості витрати коштів, анонсованих державою. Я обрав невдалий приклад, бо я пожартував про те, що сім’ї померлих бійців ЗСУ можуть витратити кошти на кіно, виставки й книги», – сказав комік.

«Я не мав на меті когось образити, якимось чином зачепити. Я швидше за все акцентував на безпосередньо обмеженість варіантів витрати цих коштів. Я вважаю, що жарт не є проявом серйозності позиції, а є першим ділом жартом. Але розумію, що так вважав я, але не всі. Тому якщо я когось образив цим жартом, я приношу щирі вибачення, зовсім не мав на меті такого, не збираюся когось жартами ображати», – додав він.

Також Олег поділився, що бачив це смішним, але йому шкода, що не всі були такої самої думки: «На майбутнє буду розуміти краще, про що жартувати, про що ні».

Ще в одному відео Грюндік визнав, що його жарти не на часі: «Буду вчитися на своїх помилках, така доля в мене. Я розумію, що я, швидше за все, нашкодив почуттям людей».

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x