«Усов, люди — не скот!» — у Києві протестують проти Костянтина Усова (репортаж)

Сьогодні активісти «Українського стягу» вийшли під стіни Київської міської державної адміністрації (КМДА), щоб звернути увагу влади на нелегальні маршрутні перевезення та корупцію у рядах місцевих чиновників.

Інформер вів репортаж з місця подій.

Під будівлю КМДА підїхало маршрутне таксі з сіном та живими козами. Забрендований автообус світлинами чиновників київської влади з написом «Псс… 200 грн і поїхали!». На фото депутат Київської міської ради з фракції політичної партії «Європейська солідарність» та заступник Віталія Кличка Костянтин Усов, директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Кандибор Руслан, перший заступник директора ДТІ КМДА Шпильовий Іван, директор Комунальної служби перевезень Віктор Савченко.

Представники «Українського стягу» заявили, що акція протесту покликана зупинити «Маршруточну Мафію» та припинити корупції у владинх кабінетах столиці. Протестувальники скандували «Усов, люди — не скот!».

У своєму телеграм-каналі розповіли деталі:

“ДРУГИЙ ДЕНЬ ПРОТЕСТІВ ПІД КМДА! Влада досі ніяк не відреагувала на кричущі корупційні схеми зама Кличка Костянтина Усова, які ми вчора більш ніж детально висвітлили під департаментом інфраструктури.

Сьогодні «Український стяг» під головною будівлею КМДА. Продовжуємо доносити до розума Усова, що люди — не скот! І не можна їх возити у старих напіврозвалених маршрутках. У той час коли сам Усов розповідає про те, які у нас класні перевізники, що дотримуються усіх стандартів, хоча насправді вони просто платять Усову 200 грн в день за можливість і далі знаходитися на маршруті та піддавати ризику життя людей! Костянтин Усов має припинити свої злочинні схеми!”

Для більшої наочності навіть привезли із собою худобу. Відео опублікував «Київ Оперативний»:

Поліція відразу відібрала у активістів тварин і досить в жорсткій формі понесла їх у невідомому напрямку.

Після чого правоохоронці спорудили живий кордон зі співробітників, який зачинив доступ до місця куди понесли тварин.

Після спробу одного з активістів розклеїти будівлю КМДА фотографії всіх нелегальних маршрутів столиці, останній був жорстко затриманий.

Перформенс з фотографіями нелегальних «маршруток» недивлячись на затримку декількох активістів продовжився.

У фіналі протесту представиники громадської організації запалили фаєри чим завершили акцію.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x