«Живемо як на пороховій діжці», – мешканці елітного ЖК скаржаться на терор з боку екснардепки Пташник

ЖК «Park Avenue VIP» – елітний житловий комплекс, розташований в одному з наймальовничіших районів Києва поруч з Голосіївським парком. Та в останній місяць життя усіх мешканців комплексу погіршилось: група сусідів вирішила оголосити війну керуючій компанії й під виглядом організації ОСББ захопити контроль над нерухомістю. Про це повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, на виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги України» та Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» у ЖК відбувалися збори у рамках процедури вибору управителя.

Проте організована група осіб на чолі з Іриною Косіченко та колишньою нардепкою Вікторією Пташник зривала збори та намагалася ввести в оману мешканців комплексу заявами про нібито спробу рейдерського захоплення житлового комплексу.

Крім того, жінки постійно провокували та закликали мешканців не здійснювати голосування, саботувати проведення зборів під вигаданими підставами і навіть фізично намагалися перешкодити проведенню зборів – в тому числі повідомляючи правоохоронні органи про начебто вчинення злочину.

Як з’ясували журналісти, на противагу керуючій компанії ТОВ «Комфортна-оселя» Косіченко, Пташник та скандальний столичний адвокат Олександр Мамуня лобіюють тему створення ОСББ. Хоча насправді жодних реальних підстав для конфлікту між управляючою компанією та мешканцями будинків чи порушення прав власників немає.

Наразі, протиправні дії цієї групи осіб продовжуються: ексдепутатка та її поплічники здійснили замовлення, друк та розповсюдження листівок і банеру, які містять інформацію, що суперечить дійсності та містять у собі заклики до перешкоджання діяльності обслуговуючої компанії.

За словами власників квартир, Косіченко і Пташник лякають сусідів імовірним відключенням опалення нібито через розкрадання коштів керуючою компанією. Хоча, як з’ясували мешканці, ці твердження не відповідають дійсності.

Мешканці будинків зазначають: через безпідставні страйки та протести Ірини Косівченко та Вікторії Пташник вони не можуть жити у звичайному ритмі й перебувають у постійному стресі.

«Крім того, такі їхні дії тягнуть за собою збитки для власників нерухомості у ЖК, адже у випадку продажу нерухомості, її вартість буде нижчою. А покупців, можливо, і взагалі не знайдеться, бо ніхто не забажає жити як на пороховій діжці», – наголошують обурені інвестори комплексу.

Нагадаємо, нещодавно проблему ЖК «Park Avenue VIP» озвучили в парламенті: народний депутат Сергій Шахов закликав владу розібратись у ситуації й захистити права інвесторів.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x