Журналісти знайшли працюючий ІТ-бізнес в Україні, власники якого міліардери з росії (відео)

Поки російська федерація руйнує життя українців, поки гинуть українські люди, поки весь світ гуртується, щоб допомогти Україні, вони продовжують тепленько сидіти на російських ринках і заробляти криваві рублі. Хто ці компанії, яка їх мотивація та чим серед них всіх виділилась фірма «Playrix». 

Про це йдеться у скандальному журналіському рослідуванні, яке публікує видання «Народна правда».

Мова про братів Бухманів, вони доларові російські мільярдери. За версією Вікіпедії та Форбс брати увійшли до списків найбагатших за 2021 рік бізнесменів цієї країни.

Вони володіють компанією «Playrix», гігантом у світі мобільних ігор, який за останій час поглинув низку успішних українських ІТ-компаній. Таких як VOKI Games, Home Games, Zagrava Games, 4friends та Boolat Play.

Штат компанії налічує сотні українських співробітників, які перебувають на території України, або вимушено переїхали за кордон. Тобто стали жертвами повномастабного вторгнення росії на територію України.

Чи зможуть українські співробітники «Playrix» зберегти свою роботу? Чи продовжить працювати компанія з російськими власниками на українському ринку? Чи відреагують правоохоронні органи на цю ситуацію? Чи буде реакція українських «дочок» компанії на цю ситуацію? Чи довго в Україні будуть зароблятися криваві рублі?

Детальніше у першому сюжеті журналіського розслідування:

 

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x