Нардеп Лопушанський може бути причетний до рейдерського захоплення гумдопомоги, що належить благодійному фонду – ЗМІ

Депутат Верховної Ради Андрій Лопушанський, якого пов’язують із кримінальним авторитетом Семеном Могилевичем і компанією «РосУкрЕнерго» може бути причетним і до розграбування складу з гуманітарною допомогою, яка належить одному із українських благодійних фондів, зазначає у публікації портал Антикор.

«За Андрієм Лопушанським помітний чималий шлейф темних справ: то він купує готель і звільняє всіх аби не платити зарплату, то рейдерить готельно-розважальний комплекс, знущається з переселенців, а з останнього взагалі, за допомогою «тітушок» захопив і пограбував склад благодійного фонду із допомогою для українців, які постраждали від війни і обладнанням для спеціальних служб (ред. – ймовірно мова йде про справу з гуманітарною допомогою, що належить благодійному фонду «Миру і Добра»). Усе йому сходить з рук».

Розграбована гуманітарка людьми Лопушанського (фото з інтернету)

Як зазначається у матеріалі порталу Антикор,  із «сірого кардинала і схемщика», Лопушанський перетворився на поважного народного обранця завдяки кумівським зв’язкам із колишнім головою «Нафтогазу» Олексієм Івченко, якого у народі називали «Льоша-мерседес», через пристрасть до дорогих автомобілів, і якого пов’язують з екс-прем’єром Павлом Лазаренком.

«Під час балотування у 2019 році Андрій Лопушанський за даними Громадянської мережі «ОПОРА» займався підкупом виборців. А за інформацією «Центру протидії корупції», Андрій Лопушанський свого часу виступив проти очищення Вищої ради правосуддя. Це орган, який мав би карати негідних суддів, а насправді захищає покидьків в мантіях. Також, він разом із колегами допоміг провалити екологічний закон, спрямований на кардинальне зменшення промислових викидів, як це прийнято у Європі, на радість олігархам, в тому числі завдяки таким як Лопушанський, заводи олігархів можуть і надалі труїти українців», – йшлося в матеріалі.

Здавалося би – війна. Та ні, не для усіх. Такі люди, як відомо, не тонуть. Адже, мають у високих кабінетах покровителів, яким регулярно надсилають конверти.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x