Скандальний суддя Печерського суду попався на виправданні п’яних водійок: серед них «дівчина за викликом» Віолета Зайнуліна

Суддя Печерського суду Володимир Карабань допоміг уникнути відповідальності за п’яне водіння студентці Університету ім. Шевченка Віолеті Зайнуліній. Вона вчиться на філософському факультеті, а у вільний час «підробляє» дівчиною легкої поведінки.

Про це розповідає «Народна правда».

Згідно з адміністративним протоколом, у квітні 2018 року о 4 годині 15 хвилин по бульвару Лесі України, 34 патрульні зупинили автомобіль БМВ, за кермом якого була Віолета Зайнуліна з явними ознаками алкогольного сп`ягніння. Тест на драгері виявив значний вміст алкоголю в крові Віолети.

При цьому Віолета Зайнуліна є далеко не законослухняною громадянкою. У листопаді 2018 року Національна поліція склала на неї протокол за заняття проституцією. Її, як-то кажуть, зловили на гарячому в самому центрі Києва.

Віолета не стидається свого підробітку і неодноразово викладала у соціальні мережі переписки з клієнтами. Свої послуги вона оцінює у 1500 доларів.

Схожа ситуація виникла у 2020 році з іншою студенткою Університету ім. Шевченка Анастасією Константіновою.

Справу розглядав Печерський суд столиці і вів її вже згаданий суддя Володимир Карабань.

Це та сама Анастасія, яка є дочкою судді цього ж суду і оскандалилась тим, що підтримала репера Басту, відомого підтримкою анексії Криму.

Так, у 2020 році патрульні зловили студентку Університету ім. Шевченка, дочку судді Анастасію Константінову на п’яному водінні. Мати Анастасії – Крістина Константінова, а вітчим – Віктор Кицюк. Вони є діючими суддями.

Тест на драгері Анастасія проходити відмовилася і на неї склали адміністративний протокол. Проте суддя Печерського суду Володимир Карабань справу закрив.

Як і у випадку з дочкою судді Анастасією Константіновою, суддя раніше закрив справу Віолети.

Після оприлюднення скандальних рішень судді Володимира Карабаня, він вирішив піти з посади. Вища рада правосуддя розгляне це питання на засіданні 27 травня.

Ще б пак, виправдовувати потенційнихвбивць на дорозі, та ще й тих, які не соромляться відкрито займатись найдавнішою професією, є не просто низьким вчинком, а й відверто ганебним.

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x