Суддя КСУ Шиян Володимир регулярно відвідує РФ (ФОТО)

Експерт та суддя Кінологічної спілки України (КСУ) Володимир Шиян приймає участь у виставках собак на території країни-агресора.

Про це повідомляється у розслідуванні на сайті консервативного руху «Традиція і Порядок, передає видання «Антикор».

Володимир Шиян
Володимир Шиян — на фото четвертий зліва під написом «РФОС»

І сайт «Російської кінологічної федерації» (РКФ) чудово це ілюструє.

Виставка мала місце 23-24 січня 2021 року у столиці країни-агресора — Москві. Організатором заходу виступила «Федерація мисливського собаківництва» (РФОС). Ця виставка стала першою після річної паузи, і саме тому привернула до себе надмірну увагу ЗМІ. Що предметно ілюструє фото нижче.

Володимир Шиян
Володимир Шиян навіть не намагався сховатися від журналістів і фігурує на світлинах з виставки.

Попри саму участь у виставках, він також проводить семінари в РФ, ділиться з російськими «колегами» знаннями та досвідом, , а також ексклюзивними розробками КСУ, отриманими в Україні.

І такі візити до РФ не поодинокі — у Володимира вже є плани відвідати Росію влітку.

Як повідомляє zooportal.pro, 17-18 липня 2021 року запланована «Інтернаціональна виставка собак САСІВ — DCI» у місті Санкт-Петербург, де Шиян буде суддею. А 23 липня він судитиме виставку у Владивостоці.

Копнувши глибше, стає очевидним, що Володимир Шиян освоїв професію по прикладу своїх батьків, які вже понад 20-30 років займаються собаківництвом і очолюють Запорізький обласний осередок КСУ. Вони є міжнародними суддями МКФ по всім групам «ALL-ROUNDER». Беруть участь на всіх відомих всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Особливу увагу за всю свою кар’єру приділяли виставкам, які проводились на території Російської Федерації.

Одну з таких виставок, яка проходила 11-12 серпня 2018 року, в Росії, місті Ессентуки, Ставропольського краю, Віктор Шиян та Тетьяна Шиян судили разом з сином Володимиром Шияном. З великою ймовірністю можемо констатувати, що всі напрацьовані зв’язки з країною-агресором, Віктор Шиян та Тетьяна Шиян передали своєму синові, який владо їх відпрацьовує.

Скрін-шот з сайту zooportal.pro — Володимир, Тетьяна та Віктор Шияни на виставці собак в місті Ессентуки

«Окрім цього, у ході вивчення персони Володимира Шияна стало відомо, що він у 2014 році, відразу після початку українсько-російської війни виїхав жити на територію РФ. Перебував та працював там до 2016 року, зокрема відкривав нові породи для суддівства в Україні не виїзджаючи з Росії.

На думку української журналістської спільноти, у КСУ повинні рішуче виступити проти такої «діяльності» Шияна. Адже вона не тільки фінансує тероризм РФ, а і завдає сильного удару репутації інших спеціалістів. Ба більше, можливо в ході перевірки стане відомо, що Шиян видає племінні документи на собак низької якості…

Як стало нам відомо, патріотична спільнота негативно оцінює участь українського судді у виставках собак, які проходять на території країни-агресора. Адже допоки відомі українці тісно співпрацюють з країною-ворогом, війна на території України продовжуватиметься.

Втім, вочевидь пана Шияна питання національної безпеки цікавлять найменше у контексті свого заробітку в РФ!», — резюмують автори матеріалу.

Джерело

Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Подписаться
Уведомить о
guest

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x